Horeca
The Boathouse

The Boathouse met zijn stoere en robuuste uitstraling leent zich uitstekend voor teambuilding events, personeelsfeestjes, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten.

Wij beschikken over professioneel personeel die al u zorgen gedurende de dag of avond uit handen neemt. Voorafgaand aan het evenement staan wij voor u klaar om u te helpen met de organisatie en planning. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alle ruimtes naar eigen smaak indelen. Wilt u een grote of juist kleine ruimte? Er zijn diverse combinaties mogelijk. Wanneer het weer het toelaat kunt u genieten op ons prachtige terras met uitzicht op de Kralingse Plas. Uw evenement bij The Boathouse kunt u afsluiten met een borrel waarbij gebruik gemaakt kan worden van onze professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie.

Bij vergaderingen en andere evenementen heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor professionele catering. Dit kan bestaan uit een walking diner, zittend diner, buffet of BBQ. Alles wordt met verse ingrediënten bereid. Mooie producten zijn belangrijk in al onze bereidingen. Heeft u bepaalde dieetwensen? Geef deze dan gerust door! Tevens adviseren wij u graag over de lekkerste wijnen in ons assortiment. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

https://www.theboathousekralingen.nl

Gerelateerd