SPRING IS IN THE AIR!

AFSLUITEN

De gemeente Rotterdam zal bij te verwachten drukte de parkeerplaatsen in het Bos en de Prinses Beatrixlaan afsluiten voor autoverkeer.

Er is zoveel te doen en beleven in het Kralingse Bos!

Voor de kinderen

Je kan heerlijk wandelen, naar de kinderboerderij of het hertenkamp, wil je klimmen of klauteren dan kan dat in een van de vele bomen of speeltuintjes.
Loop langs het strand op het strandbad en kijk op grote hoogte uit over de Plas in de uitkijktoren of ga in het Bos op zoek naar kastanjes.
(De tamme kastanjes zijn lekker om te poffen in de oven.)
De heemtuin moet je gezien hebben, een heel bijzonder stukje natuur met vlonders over het water en als je daar toch in de buurt bent, misschien kan je vissen spotten bij de vistrappen.

Horeca

Hoewel de horeca helaas haar deuren heeft moeten sluiten zijn er genoeg ondernemers in het Bos die een take away mogelijkheid hebben. Warme chocomel, een frietje, saté en zelfs een heerlijke portie warme kibbeling kan je allemaal krijgen tijdens je wandeling in het Bos.

Parkeren

Heerlijk op de fiets is natuurlijk het leukste maar voor de auto zijn er genoeg parkeerplaatsen in het Bos en de meeste ervan zijn zelfs gratis!
Dus waar wacht je nog op?!

We zien je graag in het Kralingse Bos, tot snel!

Gerelateerd
No items found.