Horeca
Restaurant Minang Kabau

Vele gasten weten inmiddels de weg naar ons wel te vinden. Ondanks het feit dat wij ons op een niet één van de makkelijkste te vinden locaties bevinden….  zo verscholen in het Kralingse Bos.

Echter eenmaal aangekomen op deze bestemming, dan wordt u ook getrakteerd op één van de mooiste plekjes van Rotterdam: midden in de stad Rotterdam, in een bosrijk omgeving, aan de Kralingse Plas én met een werkelijk prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam Centrum.

Voor het restaurant bevindt zich een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Vanaf de parkeerzijde is restaurant Minang Kabau bereikbaar via de hoofdingang aan de rechterzijde van het gebouw. In de zomer ook via de plaszijde waar ons terras bevindt.

Op mooie dagen is ons terras ’s middags geopend voor een drankje, hapje of een (kleine) maaltijd. ’s Avonds kunt u op het terras dineren, alleen rijsttafels serveren wij binnen in het restaurant.

Binnen beslaat het restaurant twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de Serre, onze kleine zaal met aan drie zijden rondom raampartijen. Deze zaal heeft een zestal tafels en is geschikt voor gezelschappen tot ca. 25 personen.

Boven bevindt zich de grote zaal. Deze zaal is tevens zeer geschikt voor gezelschappen tot ca. 100-125 personen. De zaal leent zich voor bruiloftsfeesten, jubilea, etc.

http://minangkabau.nl

Gerelateerd