Horeca
Restaurant de Schone Lei

De Schone Lei betekent voor ons de mooie ligging en die ligging is uniek te noemen....

Nergens vind je zo'n adembenemend uitzicht op de skyline van de wereldstad Rotterdam. En om het helemaal bijzonder te maken zijn wij ook nog gevestigd in het karakteristieke Minang Kabauhuis, midden in de natuur van het Kralingse Bos en aan de oever van de Kralingse Plas.

Met een groot terras aan de Kralingse Plas en een warm en gezellig restaurant, is de Schone Lei een ideale locatie voor elke gelegenheid. Ons zaalgedeelte is perfect om te trouwen, vergaderen, barbecuen of High-Tea'en en ons restaurant een fijne plek voor lunch of diner. Wij hebben een groot (gratis)parkeerterrein naast de deur en zijn goed bereikbaar op slechts 10 minuten van het centrum van de stad en gelegen nabij de in-en uitvalswegen rondom Rotterdam.

In samenwerking met onze vaste leveranciers stelt onze de chef-kok, samen met zijn team, meerdere keren per jaar een seizoensgebonden lunch- en dinerkaart samen. Voor een bijpassende wijn kunt u kiezen uit ons met zorg geselecteerde wijnarrangement.

Naast onze reguliere menukaart, organiseren wij maandelijks een culinair thema zoals de kreeftmaand, mosselmaand, wildmaand of stamppottenmaand.

Zaalhuur

De Schone Lei beschikt over een apart zaalgedeelte genaamd: Zaal de Havelaar. Deze sfeervolle zaal biedt plaats aan 40 personen zittend of 60/70 personen staand én heeft een eigen entree, bar, geluidsinstallatie en privé toiletgroep.

Om meer ruimte aan uw festiviteit te bieden, is het mogelijk om Zaal de Havelaar, middels twee openslaande deuren, te koppelen aan de serre. Op deze manier is er ruimte voor 75 zitplaatsen en 125 staanplaatsen. Met een extra tent op het terras lopen de marges op tot 200 personen.

Zaal de Havelaar leent zicht uitstekend voor vergaderingen op een inspirerende locatie; midden in de natuur van het Kralingse bos, met uniek uitzicht op een dynamische stad.

www.deschonelei.nlGerelateerd